Komik Skoolastik

Rated 5.00 out of 5 based on 6 customer ratings
(5 customer reviews)

RM19.00

*Dapatkan autograf peribadi daripada Ubi dengan setiap pembelian komik Skoolastik daripada laman web ini.

Skoolastik adalah kompilasi komik terkini karya kartunis Ubi (Budak Hostel, Aku Dia & Volkswagen dan IN). Mengisahkan tentang tiga orang sahabat baik – Aina, Kherry dan Pyan dalam menjalani kehidupan mereka sebagai pelajar sekolah menengah.

PRAKATA DITULIS OLEH KARTUNIS LEGENDA UJANG.

SPESIFIKASI KOMIK

KARYA: Ubi
GENRE: Humor & Santai
TEBAL: 114 mukasurat (hitam putih) termasuk kulit


Boleh muat turun dan baca preview komik ini di:

ANDROID

IOS (IPhone)

IOS (IPad)

Kongsi:

Email
SKU: SKL-UB-1-2016 Categories: , Tags: , ,

5 reviews for Komik Skoolastik

  1. Rated 5 out of 5

    JS_RIS

    Terbaik! Lama dah tunggu hasil karya abg ubi

  2. Rated 5 out of 5

    izwan

    terbaik….dah order pun…tak sabar nk tunggu sampai

  3. Rated 5 out of 5

    Nana

    Bro!!
    Buku dah sampai.

    Baru habis baca.
    Anyway..link yang ada kat last page tu tak boleh bukak.
    Kenapa ya?

  4. Rated 5 out of 5

    CheShah

    Most refreshing and enjoyable , for school kids and teens, adik2 & awek2..!
    Syabas Ubi!
    – Inspector Sahab

  5. Rated 5 out of 5

    ComicFan

    Terbaiklah abg Ubi!

    baru sampai… buka page pertama dah tersenyum lebar dah 😀

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *



PRODUK TERKINI